softmania.sk

  • Aplikácií na stiahnutie zadarmo 15026
  • Užívatelia: 3236
  • Janči05

    grafická karta

    Ahojte,
    chcel by som poradiť..mám staršiu zostavu, 4 GB DDR2 Ram. základnú dosku Asus Maximus 2 formula a na nej grafickú kartu RAdeon EAH 4850 512 MB DDR3. Pred pár dňami sa mi dostala do rúk grafická karta ASUS R7265-DC2-2GD5. Má vôbec význam ju montovať do PC nakoľko moja doska ma PCI - e x16 v2.0, pričom táto karta je v3.0. Nedostanem z nej taký výkon ako ponúka..ale či vôbec oživí hranie hier ?...za radu ďakujem..
    Janči05 19.7.2015 Odpovede 1 Odpovedať

Odpovede:

  • Honza Dobrý den,
    co máte za procesor? Ten bývá často tím, který zdržuje při upgradu grafické karty. Jinak pokud chcete kartu koupit, tak bych raději investoval časem do kompletně nového stroje. Pokud ji jen máte k dispozici, tak ji jednoduše vyzkoušejte a uvidíte, zda je to k něčemu, zlepšení by se objevit přeci jen mělo.
    K Vašemu podotknutí ohledně PCIe v2.0 vs v3.0 - je to prakticky jedno. Jednotlivé typy jsou vzájemně kompatibilní - jak velikostně, tak i funkčně (existují pouze výjimečné nedostatečnosti v příkonu. Na výsledný výkon běžných karet zapojených v single módu to praktický vliv nemá.). Jak jsem již ale psal, ta ASUS karta je o několik generací silnější než zbytek PC, takže nebude šance využít její potenciál naplno.
    Honza (administrátor) 20.7.2015

Odpovedať na otázku

Meno:
Opište znaky opačně  5 a 0 b c 8  :
 
Text:

Softmania - Kontakt - Pridanie aplikácie - RSS - Redakcia