softmania.sk

  • Aplikácií na stiahnutie zadarmo 15030
  • Užívatelia: 3236

4321 Matematika 2.0 - softmania.sk

Stahování bude zahájeno během několika vtěřin.
Pokud nebude stahování spouštěno automaticky, použijte alternativní odkaz.

Podobné programy na stiahnutie

Kombinační čísla

Kombinační čísla

Slovami autora : Názov programu (Kombinačné čísla) jednoznačne vystihuje jeho možnosti. Využíva algoritmus z programu Faktorialy 1.0. Na výpočet kombinačného čísla n nad k zadáte iba hodnotu n a k. Verzia 2.0 umožňuje naviac od predošlej verzie krátenie faktoriálov.
Solar Model

Solar Model

Solar Model je 3D model našej slnečnej sústavy. Možnosť prehliadania, zmeny pohľadu kamery a rýchlosti rotácie planét a ich mesiacov. Obsahuje aj užitočné informácie o každej planéte.
Falco Molecule

Falco Molecule

Falco Molecule predstavuje grafický OpenGL editor, ktorého hlavným cieľom je tvorba molekúl pre rôzne chemické aplikácie. Program je jednoduchý, ľahko a pohodlne sa s ním pracuje a má tieto funkcie: tvorba atómov, možnosť výberu, editácie, meradlo, pohyblivá kamera pre prehliadanie a ďalšie.
Výukový program MS Excel 2010

Výukový program MS Excel 2010

Pre všetkých začiatočníkov, ale aj pokročilejších užívateľov, ktorí by chceli ovládať MS Excel 2010 je tento výučbobý program určený. Ten vám pomôže zvládnuť všetky dôležité operácie a názorne vám predvedie jednotlivé úkony. Plná verzia obsahuje 110 minút videovýučby. Program obsahuje tematické kapitoly a podkapitoly. K dispozícii sú tiež tipy a ukážky. Táto demoverzia programu obsahuje niekoľko kapitol a podkapitol. Naučíte sa:
Nauč sa - Zem

Nauč sa - Zem

Program, ktorý Vám popíše našu Zem.
PrismaCards

PrismaCards

Slovami autora : PrismaCards je založený na kartičkovom systéme. Je to overený a jeden z najlepších systémov pre učiaci proces. Synchronizácia s PDA. Podpora vkladania obrázkov a audio. PrismaCards umožňuje vybrať medzi klasickým "kartičkových" systémom a a vylepšenom systéme Dr. Sebastianem Leitnerem. Tento systém počíta s "krivkou zabúdania" nášho mozgu. Ukazuje kartičky v ten správny čas pre čo nejoptimálnejší učiaci proces . PrismaCards má umožnenú…

Softmania - Kontakt - Pridanie aplikácie - RSS - Redakcia